Vrtić T&T Kids

upoznajmo se!

naša priča

Kao i sve najbolje ideje, ideja da otvorimo vrtić u šumici stigla je nenadano!

Možda će naša priča zvučati kao scena iz nekog simpatičnog filma ali ovako je to zaista bilo… Jednog sunčanog letnjeg dana, Markovići i Nikolići – porodični prijatelji i komšije, uživali su u hladu borova petlovobrdačke šumice čiji jedan deo pripada njihovom dvorištu.

Pričajući o svojoj mlađoj deci koja su tada upisivala fakultet, činilo nam se da su dani kada su se naši klinci igrali, jurili i pravili graju u tom dvorištu baš daleko. Već dugo se tu ništa nije dešavalo osim naših povremenih roštiljanja sa prijateljima.

Možete li već sada da naslutite kako se priča dalje razvija?

Gotovo u šali, neko je predložio da otvorimo vrtić! Eto dece, eto radosti, eto punog dvorišta!
U tom trenutku niko nije ozbiljno shvatio takav predlog ali kako to obično u životu biva – nakon par meseci kockice su se takoreći same posložile a mi smo krenuli u kompletno renoviranje i opremanje preko 250m2 prostora i ogromnog dvorišta koje se nastavlja na šumu – sve po meri naših budućih
T&T Kids-a.

Iako je ideja o osnivanju obrazovne ustanove za najmlađe naizgled došla u naletu inspiracije, zapravo nastala je iz iskustva – „T&T Centar za Obrazovanje“ postoji više od 10 godina na Petlovom Brdu i do sada su stotine dece i odraslih prošli kroz naša vrata a mnoge porodice sa nama grade T&T priču još od osnivanja. Osim lokalno, naš uticaj se širi i internacionalno – mi smo jedini akreditovani centar HMC-Assist programa za školovanje u elitnim privatnim školama u Velikoj Britaniji i Americi.  Od 2011. godine smo omogućili preko 80 stipendija za srednjoškolce iz Srbije.

Vrtić T&T Kids je ogranak Centra, nastao kao spoj naše strasti za kreiranjem bolje budućnosti kroz obrazovanje i naše duboke povezanosti sa prirodom. Verujemo da je najbolja učionica natkrivena samo nebom i da odrastanje u prirodnom okruženju predstavlja najvažniji faktor u psihofizičkom razvoju zdravih i uspešnih mladih ljudi.

- Čekamo vas u šumici na Pevcu! Dobrodošli!

Sitemap