Vrtić T&T Kids

tražiš posao?

Želiš da se pridružiš našem timu?

Tražiš vrtić u kome ćeš moći da ostvariš sve svoje kreativne zamisli kroz edukaciju dece i učestvuješ u kreiranju novog pristupa obrazovanju?

Mi smo u potrazi za najstrastvenijim i najkreativnijim vaspitačima! Ukoliko si ti neko ko preuzima inicijativu, samostalna si, rad sa decom te ispunjava više od svega a tvoj entuzijazam i energija su nepresušni – pošalji nam svoju prijavu i postani deo T&T Kids tima!

Ovo nije pozicija za svakoga jer mi ne zapošljavamo samo na osnovu profesionalne pozadine već na osnovu ličnosti, karaktera i ambicija. Zašto?

Zato što je naš vrtić drugačiji od drugih, rad u našem timu nekonvencionalan, a naši planovi za budućnost odvažni.

 

Šta je naša vizija?

Mi doprinosimo redefinisanju vrednosti klasičnog obrazovnog sistema – inspirisani prirodom gradimo svet gde se ljubav, ljudskost, međusobno poštovanje i lični doprinos smatraju osnovnim vrednostima obrazovanog čoveka. Edukacijom menjamo svet.

 

Šta je naša misija?

Jednostavno govoreći, sve što radimo radimo u želji da T&T klinci izrastu u samosvesne i uspešne ljude – a za nas to znači da vole i poštuju sve ljude, životinje i prirodu oko sebe. Osim toga, verujemo da budućnost obrazovanja ne poznaje granice, pa naglasak stavljamo na učenje engleskog jezika sa željom da naša deca jednoga dana postanu građani sveta birajući gde žele da se zaposle.

— Kako mogu da apliciram?

Ukoliko ovaj kratak uvod rezonuje sa tobom, potrebno je da uradiš sledeće:

1. Napiši motivaciono pismo. Želimo da te bolje upoznamo i osetimo tvoju energiju! Kako izgleda tvoj posao iz snova? Zbog čega voliš svoju profesiju? Zašto bi volela da radiš baš u našem vrtiću? Imaš ideje koje izlaze iz okvira pozicije vaspitača? Ispričaj nam!

2. Snimi video u kome se predstavljaš dužine 30-90 sekundi (sa dobrim osvetljenjem!). Okači ga na Google Drive ili YouTube i pošalji nam link da možemo da ga vidimo. Zbog čega bismo trebali baš tebe da zaposlimo? Na koji način bi mogla da doprineseš našem timu i razvoju vrtića?

3. Pismo, link i najnoviju verziju CV-ija pošalji na office@vrtic-ttkids.rs sa naslovom “[Ime i Prezime] Prijava za posao”.

 

*Nepotpune prijave neće biti uzete u razmatranje.

Srećno! Radujemo se tvojoj prijavi!

Sitemap