Vrtić T&T Kids

8 razloga da nam se pridružite

zašto baš mi?

01.

— Šuma i svež vazduh

Kada kažemo da T&T klinci odrastaju u prirodi – mi to zaista i mislimo!

Ogromno dvorište i hlad šumskih borića su naše omiljeno mesto za učenje i igranje! Ponosimo se našom zelenom učionicom koja je opremljena drvenim mobilijarom. Kako bismo izvukli maksimum iz onoga što nam pruža prirodno šumsko okruženje, najveći deo dana deca provode napolju, istražujući svet oko sebe i time ostvaruju i razvijaju svoj puni psihofizički potencijal.

02.

— Engleski za decu i roditelje

Verujemo da je odlično poznavanje engleskog jezika postalo preduslov za uspešno obrazovanje i dobar posao.

Vrtić „T&T Kids“ nastao je proširivanjem delatnosti „T&T“ Centra za obrazovanje sa željom da se deca od najranijeg doba uključe u aktivno učenje stranog jezika kako bismo im obezbedili više mogućnosti u budućnosti.

Volimo da mislimo o T&T-iju kao jednoj velikoj porodici pa nam je bitno da su roditelji uvek uključeni u sve što radimo. Zato, svaki roditelj ostvaruje pravo na besplatan početni kurs engleskog kod nas –znamo koliko vam je stalo da svakodnevno pratite napredak svog deteta!

03.

— Domaća hrana

Ko još voli maminu i bakinu kuhinju? Mi ne pristajemo na manje od najboljeg!

Verujemo da zdravlje ulazi na usta i da je pravilna ishrana osnov zdravlja. Sva hrana u našem vrtiću je uvek sveža, spremana neposredno pre obroka i bez dodatnog podgrevanja.

Za razliku od standardne opcije keteringa – mi insistiramo na sopstvenoj kuhinji i receptima po instrukcijama sertifikovanog nutricioniste i HACCP standardu kako bismo bili sigurni da naši obroci ispunjavaju sve nutritivne i higijenske standarde.

Naši mališani obožavaju da klopaju u vrtiću a ručak je vreme kada sva čula uživaju!

04.

— Nesvakidašnji plan i program

Naš program nastao je sa idejom da povežemo gradsko dete sa prirodom.

Mi se igramo, učimo i jedemo napolju, osim kada vremenski uslovi to zaista ne dozvoljavaju. Iako se uz naše vaspitače, T&T klinci ne plaše ni blata ni snega! Srž onoga čemu učimo decu jeste da vole i poštuju sve ljude, životinje i prirodu oko sebe.

Verujemo da edukacijom možemo promeniti svet pa od najranijeg doba gradimo buduće građane sveta – kod nas se engleski ne samo uči već govori svakodnevno a T&T-ijevci gotovo uvek imaju jezičku prednost u odnosu na vršnjake, kada pođu u školu. Ovo sve postižemo zahvaljujući malim grupama, jer nam je važno da svako dete dobije adekvatnu pažnju.

05.

— Mešovite grupe i porodična atmosfera

Mi verujemo da deca najbolje uče u okruženju koje podseća na realan život. Stoga, naša vrtićka i predškolska grupa čine mešovitu ekipicu! Na ovaj način simuliramo model porodice gde najčešće ima mlađih članova različitog uzrasta. Stariji uče da pomažu mlađima, a mlađi uče od starijih kao od brata ili sestre.

T&T Kids je jedna velika porodica gde deca, roditelji i vaspitači zajedno sarađuju u toplom i veselom okruženju kako bismo pružili najbolje našim malim genijalcima!

06.

— Muzika, umetnost, kreativnost

Veliku pažnju pridajemo umetničkom i kreativnom izrazu naših mališana. Zbog toga su naše muzičke radionice raspevane i izvode se uz klavirsku pratnju nastavnika muzike. Ukoliko razmišljate da dete upišete u muzičku, ovo je jedinstvena priprema koju naš vrtić organizuje u sklopu redovnog programa.

Muzika podstiče mentalni razvoj, pažnju, pamćenje, vežba strpljenje i sposobnosti izražavanja misli.

Sve više svetskih studija pokazuje korelaciju između viših akademskih dostignuća sa decom koja su izložena muzici. Muzika stimuliše delove mozga koji su vezani za čitanje, matematiku i emocionalni razvoj. Osim toga, poboljšava sposobnost učenja i pamćenja i ima veliki uticaj na stvaranje i jačanje neuronskih veza kod dece kao i formiranja obrazaca ponašanja mladih. Dođite da pevamo zajedno!

07.

— Higijena i zdravstvena zaštita

Vaše poverenje je naša najveća nagrada. Zbog toga, uvek se trudimo da prevaziđemo Vaša očekivanja a naročito kroz besprekornu higijenu. Možete biti sigurni da je kod nas sve sređeno po najvišim standardima a izuzetnu pažnju poklanjamo higijeni prostora, opreme, igračaka i svih površina u vrtiću. Zahvaljujući malim grupama, sva deca su uvek presvučena i čista.

U posetu nam dolazi i dr Biljana Kostić iz ordinacije Afeja Pediatric, pedijatar koja redovno prati rast, razvoj i zdravlje naših mališana i vodi zdravstvenu dokumentaciju svih polaznika.

08.

— Prelep i siguran prostor

Prostor od preko 250m2 opremljen po evropskim standardima, u svakom aspektu prilagođen deci tako da čak i sam boravak u takvom okruženju deluje stimulativno na psihofizički razvoj mališana. Idilična lokacija u borovoj šumi stvara naročit ugođaj za učenje i igru na otvorenom i puno prostora za istraživanje. Posebnu pažnju pridajemo odabiru savremenih didaktičkih sredstava, drvenih igračaka Kockica, opreme, materijala a pre svega vrhunskom timu vaspitača i pedagoga.
 

Bezbednost nam je na prvom mestu, tako da možete biti bezbrižni tokom dana znajući da je Vaše dete u sigurnim rukama. Celokupan spoljašnji prostor vrtića je ograđen i pod video nadzorom.

Radujemo se da se i Vi pridružite našoj T&T porodici - pozovite nas!

Predstavljamo Premier Bet, nenadmašnu platformu za klađenje koja vam omogućuje da doživite uzbuđenje sportskog klađenja na dohvat ruke.
Sitemap